Zloději si odnesli z prodejny v Bratronicích koše cigaret 
Bratronice – Vloupání do prodejny v Bratronicích bylo oznámeno policistům v pondělí asi hodinu po půlnoci. Ti se ihned vydali na místo, jenže v prodejně nikoho nenalezli. „Hlídka se spojila s oznamovatelem, který policistům sdělil, že tři osoby páčily dveře u objektu, následně vešly do prodejny a po několika minutách z místa odjely vozidlem, které bylo před ní zaparkováno,“ informovala kladenská policejní mluvčí Michaela Nováková. S sebou si zloději, kterým hrozí odnětí svobody až na dva roky, odnesli několik košíků cigaret v hodnotě deseti tisíc korun.

Práce na silnici v Malém Přítočně na dva týdny ustaly. Problémem je prý uložení sítí pod povrchem komunikace. Harmonogram prací to jistě naruší.
Přítočenští se zlobí. Silnici nikdo neopravuje

Pachatel ukradl ze sklepa věci za čtyřicet dva tisíc 
Kladno – Kročehlavští policisté přijali oznámení od šestatřicetiletého muže, že se mu neznámý pachatel vloupal do sklepní kóje v kladenské ulici V Bažantnici. Zloděj nezjištěným způsobem vnikl do sklepních prostor domu a po překonání visacích zámků odcizil z kóje dětský kočárek, dětskou autosedačku, elektroinstalační materiál a náhradní díly k osobnímu automobilu. Škoda byla vyčíslena na dvaačtyřicet tisíc korun, další škodu v hodnotě šesti set korun způsobil zloděj poškozením zámků. Neznámému pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Za půjčení mobilu se muži zlodějka odvděčila krádeží
Kladno – Policistům se podařilo dopadnout devatenáctiletou recidivistku, která odcizila půjčený mobil. V pondělí před šestnáctou hodinou si před barem na kladenském Václavském náměstí půjčila od sedmačtyřicetiletého muže mobil, se kterým následně utekla. Policejní hlídka ženu ovšem zanedlouho vypátrala. Případ je nyní prošetřován jako přečin krádeže a pachateli hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři roky. Jednání se navíc dopustila i přes skutečnost, že byla rozsudkem Okresního soudu v Kladně odsouzena mimo jiné i pro zločin loupeže a pro přečin krádeže.

SK Kladno - TJ Slovan Velvary 0:1 (0:1), Divize B, Kladno 3. 6. 2017
Nic jiného než postup nepřichází v úvahu