„Ten měl stažené kalhoty, onanoval a sledoval jí do doby, než policii zavolala. Následně odešel pěšinou směrem ke Sletišti. Ženu neoslovil, ani jiným způsobem neobtěžoval,“ popsala policejní mluvčí Michaela Nováková, podle které na místo ihned po přijetí oznámení vyjely policejní hlídky, které propátrávaly lesopark. Přes veškerou snahu se jim však podezřelého muže, kterému hrozí až dva roky vězení, nepodařilo identifikovat a dopadnout.

Jednalo se o muže bílé pleti, ve věku asi padesáti let. Vysoký byl asi 180 centimetrů, běžné postavy. Oblečen byl do tmavě modrých džínů a zeleno černé péřové bundy s kapucí. Případ je prošetřován jako přečin výtržnictví a pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

Policie žádá občany, kteří se v sobotu 6. ledna v odpoledních hodinách pohybovali v lesoparku Lapák, nebo v okolním lese a přišli do kontaktu s osobou, jejíž popis je uveden výše, aby tuto skutečnost nahlásili osobně na Obvodní oddělení Kladno – město, nebo kontaktovali vyšetřovatele případu na telefonním čísle 974 873 500. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Ilustrační foto.
Nalezené peníze raději vrátila, přesto jí hrozí trest