„Do zlatnictví v kladenské ulici Osvobozených politických vězňů vstoupil muž pod záminkou koupě zlatého prstenu. Prodavačka nabídla zákazníkovi na ukázku několik prstenů umístěných na platě. V daném okamžiku muž začal prodávající ohrožovat krátkou střelnou zbraní a následně se zmocnil plata s prsteny a utekl,“ vysvětlila policejní mluvčí Jana Šteinerová.

Škoda byla vyčíslena na 150 tisíc korun. Muž ukradl celkem čtyřicet prstenů ze čtrnácti karátového zlata, na útěku ovšem větší část z nich poztrácel v ulicích Kladna. „Prsteny byly pravděpodobně nalezeny náhodnými občany, kteří nalezené zboží neodevzdali, čímž se dopustili taktéž protiprávního jednání,“ sdělila Jana Šteinerová.

Podezřelého pachatele po čtyřech letech kriminalisté vypátrali v Kladně. Uplynulou středu byl podezřelý dvaačtyřicetiletý muž zadržen a umístěn do policejní cely, k trestnému činu se doznal a byl obviněn ze zločinu loupeže, za který mu hrozí až 10 let vězení. Následující den byl z cely propuštěn a je prošetřován na svobodě.

Úterní zásah maskovaných celníků. Posádku superbu dopadli až ve Smečně na náměstí.
Kladeňáci byli svědky policejní honičky, nad městem létal i vrtulník
Ke krádeži šperků došlo ve zlatnictví v Husově ulici téměř naproti poděbradské radnici.
Poděbradský hokejista skolil zloděje se zlatem!