Případ se stal ve čtvrtek v 8.45 hodin v bytovém domě v ulici U Výtopny v Kladně. "Dosud neznámý pachatel přepadl poštovní doručovatelku ve společných prostorách u schránek, odcizil jí poštovní tašku a z místa činu utekl. V odcizené tašce s přihrádkami se nacházely obyčejné listovní zásilky a finanční hotovost. Na základě oznámení vyjely okamžitě policejní hlídky propátrávat přilehlé kladenské ulice a okolí. Vzhledem k časové prodlevě od oznámení se nepodařilo pachatele dopadnout," řekla policejní mluvčí Jana Šteinerová.

Kladenští policisté proto vyzývají občany, pokud spatřili ve čtvrtek 4. října v 8.45 až 09.00 hodin muže v černém oděvu s černou taškou pohybujícího se v ulici U Výtopny směrem v ulici K Tržnici nebo v části Kladno Kročehlavy, aby poskytli ihned informace o jeho pohybu na bezplatnou linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu a svými poznatky dopomohli při dopadení pachatele tohoto trestného činu.

Popis pachatele:
Pachatel byl štíhlé postavy a tmavší pleti, ve věku kolem 30 let. Oblečen byl kompletně do černé barvy včetně kšiltovky, která mu zakrývala obličej.
Zloděj si na útěku odnesl černou poštovní tašku s přihrádkami na listovní zásilky. "Kladenští kriminalisté nyní tento případ prošetřují jako podezření z trestného činu loupeže a po pachateli intenzivně pátrají. Dále pátrají i po odcizené poštovní tašce s listovními zásilkami a vyzývají občany, pokud by tuto brašnu někdo nalezl pohozenou nebo si uvědomil, že ji zahlédl odloženou v některých místech Kladna, aby podali informace na policejní služebnu nebo na linku 158," dodala mluvčí.

Ilustrační foto
Muže zmlátil, rozbil mu hlavu a okradl ho, policie po něm pátrá
Děsivá nehoda u Bratronic si naštěstí zranění nevyžádala.
Děsivá nehoda u Bratronic si naštěstí zranění nevyžádala