Přihlášku do mateřských škol lze podat od 6. do 15. května do 12 hodin. V krajní situaci bude možné se přihlásit přímo ve škole, a to ve dnech od 11. do 13. května v čase od 9 do 12 hodin, 14. května od 7 do 18 hodin a 15. května mezi 7. a 17. hodinou.

„Žádost o přijetí včetně dalších příslušných formulářů a informací naleznete na webových stránkách jednotlivých škol," uvádí mluvčí kladenské radnice Lucie Steinerová s tím, že současně proběhne zápis i do Církevní mateřské školy Radost a do Montessori mateřské školy a klubu Kladno v ulici Obránců míru.

Dětští praktičtí lékaři si stěžují na nedostatek ochranných pomůcek v době koronaviru, přesto ordinace drží otevřené.
Dětským praktikům chybí ochranné pomůcky. Vláda zklamala, tak zasáhli rodiče

Zápisy do základních škol

Zápis bez účasti dětí proběhne i na základních školách. Podání přihlášky je možné v termínu od 14. do 25. dubna do 12 hodin.
Žádosti o přijetí, včetně dalších příslušných formulářů najdou rodiče předškoláků na webových stránkách jednotlivých škol.

Osobní předání přihlášky do školy bude možné ve dnech 20. - 23. dubna od 9 do 12 hodin, v pátek 24. dubna od 14 do 18 hodin,
a v sobotu 25. dubna od 9 do 12 hodin.

Zápis současně proběhne i do 1. ročníku Základní školy Maltézských rytířů v Kladně.

Žáci základní školy rozhodně nelení a doma se učí. Od učitelů dostávají úkoly, které musí odevzdat. Foto: Jiří Kraus, ZŠ Smečno
Žáci základní školy rozhodně nelení a doma se učí. Od učitelů dostávají úkoly