Natáčení nového seriálu televize Prima se koná nejen ve Slaném, ale v následujících dnech i v okolí Berouna. Točit se bude ještě i v červenci, srpnu a v první polovině září. Režisérem projektu je Karel Janák, který má na svém kontě například úspěšné komedie jako Snowborďáci, Rafťáci či pohádky Jak si nevzít princeznu nebo O vánoční hvězdě.

Jak potvrdil pomocný režisér Pavel Tuki Tuček osmidílný televizní komediální seriál se točí ve Slaném, ve vesnicích na Berounsku a také v Praze. Jedná se o komedii z prostředí české vesnice, která vtipně vystihuje kontrast i úskalí, na jaké může narazit člověk stěhující se na venkov z velkoměsta. Diváci ho na obrazovkách TV prima uvidí příští rok. Název seriálu produkce ještě tají, ale slibuje velkou zábavu, kde má významnou roli i jistá kapela a diváci se rozhodně nebudou nudit.

V seriálu si zahrají herci známých jmen jako Patricie Pagáčová, Kateřina Bohatová, Josef Polášek, Jaroslav Plesl, Lukáš Příkazký, Jakub Slach, Matouš Ruml, Jiří Maryško a další. V seriálu se objeví i jeho producentka a zároveň herečka a manželka režiséra Janáka Romana Goščíková.

ČSAD MHD Kladno. Archivní foto.
Městská doprava v Kladně přechází na letní provoz. Co se od pátku změní?

Díky práci filmařů budou po čase v televizi k vidění nejen známá místa a známé tváře, ale i neherci. Štáb totiž potřebuje vybrat mezi místními řadu komparzistů. Casting bude obsazovat přes 500 lidí všech věků (od velmi malých dětí přes lidi středního věku až po seniory).

Kromě možnosti účastnit se natáčení bude každý den honorovaný částkou 1 000 korun za den, přičemž jedním natáčecím dnem je myšleno až 12 hodin. Registrace zájemců probíhá elektronicky na adrese casting-barrandov.cz/PRIMA2022.html

Přímo ve Slaném se bude natáčet ve dnech 29. června, 30. června a 2. července. Podrobnější informace lze nalézt na webu www.casting-barrandov.cz.