V neděli se konečně pravda ukázala. V Kladně se na poli v Kročehlavech rozjela v 18 hodin obrovská megashow, které přihlížela zhruba tisícovka diváků. Účastníky soutěže, kteří se přihlásili dle vyhlášených pravidel, dopravil Kazma do Kladna se zavázanýma očima čtyřmi vrtulníky.

Poté následovalo hledání zakopaného vozu na poli, které na blíže nespecifikovaném místě zakopal Kazma už před osmi měsíci, ale akci přerušila korona.

Z dobročinného bazárku zpěvačky Lucie Bílé v Otvovicích.
Zpěvačka Lucie Bílá uspořádala dobročinný bazárek, tentokrát i na pomoc Moravě

Pětice soutěžících, čtyři muži a žena, si namátkově vybrala body, kde by se auto mohlo nacházet a vyrazila s lopatou a krumpáčem místo označit. Vítězem se stal Jakub z Karlovarska, který jako jediný označil místo správně. Poté jeřáb vyhrabal kontejner plný tekutého bahna, ze kterého nakonec vyjel nepoškozený bílý Land Rover a v jeho kufru byl skutečně kufřík s milionem korun.

Vše bylo propojené i s televizním přenosem, nechyběl ani moderátor Karel Voříšek a pak následovala závěrečná diskotéka. "Pro mě to byl skvělý zážitek, všichni jsme se bezvadně pobavili a vůbec nelituju vstupného. Kazma je prostě borec, který dokáže zinscenovat velkou show a jestli je to pravda nebo fikce, není ani tak důležité. Hlavní je, že se lidé pobaví, nechybí napětí ani vítěz," popsal svůj zážitek přihlížející Kladeňák Saša Kameš.

Kazma zase provokuje. V Kladně prý zakopal auto s milionem korun.
OBRAZEM: Kazma zase provokuje. V Kladně prý zakopal auto s milionem korun

Jakub z Karlovarska - nový majitel vozu a milionu korun před diváky sdělil, že výhru použije na operaci svého bratra, který příliš rychle vyrostl, má problémy s páteří a mimo operace potřebuje i nákladnou rehabilitaci.