„Web představuje služby jako pomyslnou záchytnou síť aktérů obklopující děti a vytvářející tak pevná oka podpory, kterými by děti při dobré vzájemné spolupráci všech odborníků a rodiny neměly propadat a vždy dostat potřebnou péči. Občané Slánska tak mohou na stránkách najít kontakty na místní organizace podporující rodinu při vyhledávání práce, doučování dětí, při výchovných či zdravotních obtíží dětí, ale také kontakty na odborníky poskytující psychologickou či psychiatrickou péči,“ sdělila mluvčí slánské radnice Markéta Růtová.

Za některými službami je ale potřeba dojet do Kladna či Prahy, využít je možné také telefonické Linky bezpečí nebo Linky pro rodinu a školu s celostátní působností. Webová stránka www.podporarodinslansko.cz. Stránka poskytuje zároveň místo pro „síťování“ nebo také propojování a aktivní spolupráci lokálních aktérů ohledně komunitních akcí, nových projektů, článků a trendů v oblasti péče o ohrožené děti,“ uzavřela mluvčí.

V Kladně by se v červnu měla také otevřít dětská psychiatrická ordinace. Sídlit bude ve všeobecné poliklinice v ulici K Nemocnici. 

Příměstský tábor – Letní taneční škola pro děti. Taneční studio Pole Heaven.
Na městský tábor bez roušky? Je to na pořadatelích