V prestižní soutěži Miss Czech Republic, která byla založena v roce 2010, má letos své želízko v ohni také Kladensko. Reprezentuje ho dvacetiletá Jesika Nicola Holasová ze Slaného.

Absolventka kladenského gymnázia a 3. základní školy ve Slaném studuje 1. lékařskou fakultu Univerzity Karlovy obor Všeobecné lékařství. Ve volném čase hraje volejbal, je lektorkou malých dětí na kolečkových bruslích, věnuje se herectví, modelingu a zpěvu.

Ilustrační foto
V Kladně na autobusové zastávce ležel mrtvý muž, policie zjišťuje jeho totožnost

Kromě toho vyniká svojí výškou 183 cm. Jesika je, krom dívek z hlavního města, jediná Středočeška, která se chce do finále probojovat z celkového počtu adeptek napříč republikou.

Ředitelka soutěže Taťána Makarenko zařadila do semifinále oproti předchozím ročníkům dvojnásobný počet dívek. Celkem se jich ho zúčastní rovná dvacítka. Jak potvrzuje temperamentní slánská rodačka Jesika Nicola, do klání se přihlásila sama, aby zkusila štěstí a také okolí dokázala, že soutěž miss rozhodně není jen o kráse.

Top 10 na Zanzibar

Klání letošních missek odstartovalo v září a až do finále čeká na děvčata každý víkend jedna výzva. Představí se zde nejen na poli sportovním ale i na přehlídkovém mole nebo ve volných disciplínách.

„Jde o to, aby nás ředitelka soutěže mohla lépe poznat, a my postupně projdeme vyřazovacími koly. Nyní nás například v nejbližších dnech čeká setkání v pražském hotelu Pytloun. Při jednotlivých výzvách pokaždé vypadnou dvě děvčata. Zůstane konečná desítka, která pojede v březnu na ostrov Zanzibar na soustředění a 7. května čeká nejúspěšnější dívky finále,“ popsala Jesika.

Pokud vás půvabná Středočeška zaujala a chcete jí fandit, můžete krásku sledovat po dobu soutěže na jejím profilu: instagram@jesikaholas a podpořit ji při postupu do TOP10.