Jiří Zaňka s Jitkou Lenkovou se ujali funkce rozhodčích. Tentokrát velmi dobrá muška střílejících mužů způsobila, že na 1. místo nestačilo ani 99 bodů. Tolik nastříleli Karel Dudek a Jiří Skála. Shodně 98 bodů nastříleli Jiří Zaňka, Jan Malý, Stanislav Čížek a Josef Dostál.

Po rozstřelu o 1. místo si vítězství vystřílel Karel Dudek (30 bodů), Jiří Skála nastřílel o dva body méně. Rozstřel o 3. místo opět nebyl jednoznačný, Jiří Zaňka 30 bodů, Jan Malý 27 bodů, Stanislava Čížek 30 a Josef Dostál 28 bodů. Další rozstřel Zaňka - Čížek opět 30 bodů. Následující rozstřel znovu nerozhodl o 3. místě. Nakonec bylo rozhodnuto, že 3. místo získá Jiří Zaňka.

V kategorii žen 1. místo obhájila Iveta Kohelová s 97 body, v loňském roce nastřílela 95 bodů. Na 2. místě skončila Hana Wolfová s 86 body a 3. místo s 84 body patřilo Jitce Lenkové.

Berounka v Sýkořici a Račicích vábí plavce i vodáky z Kladenska, Rakovnicka u další koutů regionu.
OBRAZEM: Berounka v Sýkořici a v Račicích vábí plavce i vodáky ze širokého okolí

Předsedkyně Československé obce legionářské (ČsOL) Kladno Eva Armeanová vítězům předala poháry, medaile, diplomy a lahve vína. Všichni účastníci dostali pamětní listy, na kterých je fotografie Vandy Biněvské se snajperskou puškou, pořízená v Buzuluku.

„V loňském roce jsme se zúčastnili křtu knihy Marie Ljajková a Vanda Biněvská Československé legendy s odstřelovací puškou autorů Aleny Flimelové a Romana Štéra. Na straně 91 tam Vanda Biněvská vzpomíná: „Se zbraní jsme se ani nestačily příliš sžít a už nás čekaly střelby. Pro mě dopadly dobře. Z pěti nábojů jsem měla pět zásahů stejně jako Marie Ljajková rovněž od kulometné roty. Byly jsme nejlepšími střelkyněmi. A právě proto nás obě poslaly do kursu odstřelovačů. Na straně 141 se píše o naší jednotě, že od roku 2010 pravidelně pořádáme střelecký memoriál k uctění památky Vandy Biněvské," připomněla předsedkyně Armeanová a dodala: „Poděkování patří hejtmance Středočeského kraje Petře Peckové, která převzala nad soutěží záštitu, ministerstvu financí za poskytnutí dotace, Janu Rubešovi za odborný dozor a také všem účastníkům střelecké soutěže."