Burčák, kterému pohyb dodávají divoké kvasinky, už svým názvem napovídá, že ho není radno držet dlouho pod víčkem a naopak je určen k rychlé konzumaci.

„Nyní jsou velmi slunné dny, víno dobře dozrává, musíme tedy rychle sklízet. Náš burčák proto nabízíme zákazníkům celý týden, včetně sobot a nedělí a zavřeno nebude ani o nadcházejícím státním svátku. Otevřeno máme denně od 8 do 19 hodin. Kromě aktuálního růžového burčáku se zákazníci mohou v dalších dnech těšit i na bílý burčák," řekla Jana Isopová.

Rodinné vinařství založili Jana s Petrem v roce 1997 a rozprostírá se na 16,5 hektarech v okolí Slaného. Na vinici pěstují vinnou révu odrůd bílé - Müller Thurgau, Ryzlink rýnský, Tramín červený, Sylvánské zelené, Irsay Oliver, Moravský muškát, Chardonnay, Rulandské bílé, Rulandské šedé a červené - Svatovavřinecké, Zweigeltrebe, Rulandské modré, Neronet, Dornfelder a Modrý Portugal.