První znali výsledky v Pavlově. V malé obeci u Unhoště získalo nejvíce hlasů Sdružení nestraníků. Poté lidé volili nejvíce KSČM a ČSSD. Ze sta voličů si cestu k urně našlo pětačtyřicet lidí, ovšem tři hlasy byly neplatné.

Jako další mají sečteno a podtrženo v Zájezdu a Neuměřicích. Z dvaadevadesáti voličů v seznamu jich k volbám přišlo jen osmnáct. Nejvíce lidí hlasovalo pro ODS, celkem čtyři.

V Neuměřicích vhodilo svůj hlas do urny 78 voličů, což z 330 činí 23, 64 procentní účast. Důvěru obyvatelé svěřili nejvíce KSČM a ČSSD.

V Dolanech volilo 72 lidí ze 189. Nejvíce věří Sdružení nestraníků, pak ČSSD a KSČM. V Kvílicích volili lidé nejvíce komunisty (33,33 procent). Poté ODS a ČSSD, obě strany od Kvilických dostali 22,22 procent.

Výsledky znají také Makotřasy. Z 312 lidí jich přišlo 119. Nejvíce volili ČSSD a ODS. Tyto strany dostali stejný počet hlasů.

Obyvatel Kutrovic dorazilo k volební urně 34. Nejvíce věří ČSSD. Na pomyslném druhém místě jsou u místních ODS. Strana svobodných občanů získala 17, 24 procent.

Ze 126 voličů Malých Kyšic volilo 21,66 procent ODS a 15,83 procent KSČM. V Kysičích volilo 204 lidí, z nichž nejvíce hlasovalo pro ODS a KSČM.

V Plchově přišlo volit jen 64 lidí. Nejvíce jich věří komunistům a sociálním demokratům.

Z 534 voličů ve Stehelčevsi jich přišlo k volbám jen 165, z nichž nejvíce lidí dalo svůj hlas komunistům a ČSSD. V Neprobylicích dostali nejvíce hlasů komunisté a ODS, obě strany získali 31,57 procent.

V Libovici je v seznamu 250 voličů, ovšem jen 92 jich přislo k volbám. Nejvíce hlasů dali ČSSD a TOP 09 a Starostové pro Středočeský kraj. Volební účast Horního Bezděkova byla 44,07 procent. Nejvíce místních dalo hlas komunistům a ODS.

Knovíz zaznamena volební účast 35,63 procent. Nejvíc voličů věří straně ODS. Jen o jeden hlas méně dostali komunisté. V Ledcích volilo 173 lidí z 344, což znamená zatím nejvyšší volební účast regionu 50,29 procent. Nejvíce hlasů dostali koministé a ČSSD.

Největší počet obyvatel Řisut volil komunisty a Sdružení nestraníků. Ve Svinařově moc pozornosti volbám nevěnovali. Z 598 voličů na seznamu jich přišlo jen 178. Nejvíce z nich volilo ČSSD. Komunisté dostali pouze o jeden hlas némě.

Ve Třebusicích byla volební účast 34,98 procent. Nejvíce lidí volilo komunisty a ČSSD. V Braškově volilo nejvíce lidí ODS a ČSSD. Nejvíce obyvatel Hrdlíva volilo komunsty a ČSSD. Také v Jarpicích vyhráli komunisté. Jemnických přišlo k volebním urnám 49,25 procent a nejvíce volil ODS.

Obyvatelé Kamenného Mostu zřejmě zapomněli, že jsou volby. Z 353 jich přišlo jen 98, z nichž nejvíc volili komunisty a ČSSD. Nejvíce lidí v Kmenitěvsi volilo SUVERENITU.

V Lidicíc přišlo volit 177 obyvatel z 381. Nejvíce jich volilo ČSSD. Poté bodovali komunisté, kteří získali jen o tři hlasy více než ODS. Nejvíc obytele Páleče věří komunistům. Z 255 Podlešínských jich volilo 96, v nichž nejvíce jich dalo svůj hlas sociálním demokratům a komunistům. ČSSD získala také nejvíce hlasů v Přelíci.

Ve Svárově dalo nejvíce voličů svůj hlas pro TOP 09 a Starostové pro Středočeský kraj a komunistům. Z 453 Třebichovických jich k urnám přišlo 173. Ti dali nejvíce hlasů komunistům a sociálním demokratům.

Ve Velké Dobré mohlo jít k volbám 1321, ovšem přišlo jen 479. Nejvíce místních volilo ODS a ČSSD. Obyvatelé Bělok porazili ve volební účasti Ledce. K volbám jich přišlo 55,65 procent a nejvíce volili ODS a komunisty. Ve Cvrčovicích vyhráli komunisté. Stejně to dopadlo i v Drnku.

V Družci měli na seznamu 817 voličů. Cestu k urně jich našlo jen 310, z nich 72 nejvíce věří komunistům a 63 ODS a ČSSD. V Hospozíně si zřejmě ani nevšimli, že jsou volby, vždyť ze 409 voličů jich přišlo pouze 94 a ti dali nejvíce hlasů komunistům a ODS. Obyvatelé Hostouně volili ze 35,89 procent a nejvíce hlasů dali komunistům a ODS.

Také v Hřebči si na volby moc lidí čas neudělalo - ze 1400 jen 444. Zde vyhrála ODS, druhá byla strana ČSSD. Volební účast v Královicích byla 50,72 procent. Nejvíce místníchn volilo ODS, jen o jeden hlas méně dostali komunisté. Také ve Lhotě dostala nejvíce hlasů strana ODS. Po ní následují komunisté a ČSSD.

Lidé z Pleteného Újezdu dali komunistům a ODS shodně 25 procent. V Poštovicích vyhráli ČSSD, jen o jeden hlas némě dostali komunisté. Obyvatelé Sazené dali nejvíce hlasů komunistům. Shodný počet jich volil ČSSD a Suverenitu. V Třebízi volilo 44,85 procent obyvatel. Nejvíce hlasů zde dostali komunisté.

Ve Velkém Přítočně ze 737 lidí přišlo volit 257. Ti dali nejvíce hlasů komunistům a ODS. Obyvatelé Bělče volili nevíce ČSSD. Jen o jeden hlas némě dostala strana ODS. V Beřovicích zvítězila ODS. V Blevicích nejvíce věří komunistům. Obyvatelé Brandýsku si na volby moc času nenašli. Ze 1450 voličů v seznamu jich přišlo jen 425. Nejvíce hlasů od nich dostali komunisté a ČSSD.

Lidé z Doks volili nejvíce komunisty a ODS. V Kolči dali nejvíce hlasů sociálním demokratům a komunistům. Otvovičtí nejvíce vsázeli na komunisty a sociální demokraty. Obyvatelé Studeněvsi volili nejvíce ODS a komunisty. V Tuřanech vyhráli komunisté. Za nimi jsou ČSSD a ODS. Také v Zákolanech dostali nejvíce hlasů komunisté. Ani v Žilině tomu nebylo jinak. Nejvíce hlasů mají komunisté a ČSSD.

Bílichovští nejčastěji volili komunisty a ČSSD. Naprosto stejné to je i Dřetovicích. V Hořešovicích vyhrála strana ODS. V Kačiči dostali nejvíce hlasů opět komunisté a ČSSD. Situace jako přes kopírák je také v Kamenných Žehrovicích. Zvoleněveští nejvíce volili komunisty a ČSSD.

Volební účast Zichovce je jako vždy nejvyšší z celého regionu - 80,81 procent. Nejvíce lidí zde volilo ODS.

V Černuci obyvatelé volby také moc nevnímali. Z 801voličů jich přišlo 227. Ti dali nejčastěji hlasy komunistům a ČSSD. V Drnku vyhráli komunisté. Naprosto stejné to bylo v Hořešovičkách.

V Hradečnu lidé vhazovali nejvíce volebních lístků pro ODS a KSČM. Chržínští volili nejvíce komunisty. Z 848 možných voličů jich přišlo v Klobukách volit jen 280 obyvatel. Ti dali 95 hlasů KSČM a 66 ČSSD. 

V Lánech lidé nejčastěji hlasovali pro ODS a KSČM. Ve Pcherách k volbám také nepřišlo mnoho lidí. Z 1546 jen 553, z čehož bylo ještě dvacet hlasů neplatných. 198 lidí volilo KSČM a 156 ČSSD. V Pozdni nejvíce lidí hlasovalo pro ČSSD a KSČM. 

Vinařických k volbám dorazilo 32,59 procent, nejvíce dali své hlasy koministům a ČSSD. Ve Zlonicích volilo nejvíce lidí komunisty a ČSSD. V Žižicích vyhrála strana ODS.