Video z aktuálního stavu ukazuje proměnu prostoru mezi kladenskými sportovišti. Úpravy se tady budou týkat nejen komunikací, ale také parkoviště za sportovní halou, přípojky ze Strouhalovy ulice a příjezdové komunikace k aquaparku. Proměnou křižovatky v kruhový objezd se odbourají dlouhé čekací doby při výjezdu z ulice Fr. Kloze, blokování provozu při odbočování z ulice Sportovců na Fr. Kloze a složitý pohyb autobusů křižovatkou včetně podmínek pro výjezd od Sletiště.

Rozhodčí Daniel Vokoun figuruje na listině rozhodčích pro příští ročník nejvyšších fotbalových soutěží.
Kladenský Vokoun si vypískal nejvyšší soutěže. Splnil se mi jeden ze snů, říká

Problémy vzniknou jedině dlouhým čekání na projíždějící vlak, to se však dělo i dosud, kdy se vozy zejména při poruchách šraněk štosovaly a ucpávaly hlavní tah.

„Plocha za sportovní halou bude mít nově i více funkcí. Část bude nadále sloužit jako parkoviště a část jako příjezdová komunikace k plaveckému bazénu, sportovní hale a Sport Hotelu Sletiště,“ uvedl už před časem kladenský primátor Milan Volf.

Co u vás rozhodne komunální volby? Zapojte se do velké ankety Deníku ZDE.

Těmito změnami město vyčlení prostor před Sletištěm pouze pro chodce a cyklisty, odstraní kolizní místa a zvýší tak bezpečí i komfort pro malé a velké sportovce.