První z nich je 44letá Šárka Jelínková. Odešla z ubytovny na Dole Max v Libušíně  už minulou neděli a dodnes se neozvala svojí matce ani dcerám. Zmizení ženy oznámil její přítel, který s ní v ubytovně žije. Mobilní telefon pohřešovaná nevlastní. Nemá sebevražedné sklony a s ničím se neléčí.

Žena je vysoká 170 centimetrů, má střední postavu,  oválný vrásčitý obličej, černé dlouhé vlasy, hnědé oči a chybí jí dva přední zuby. Oblečená odešla v černé bundě s kožíškem, modrých kalhotách a černých botách.

Další pohřešovanou, kterou postrádá rodina ve Slaném, je Julie Bilyová. Ta o sobě nedává vědět od úterních narozenin, kdy oslavila sedmnáctiny. Pohřešovaná odešla z bytu v Kreibichově ulici. Dívka má trvale problémy s kázní, z domova neutekla poprvé.

Jak uvedla policii její matka, mladistvá kouří marihuanu a její mobilní telefon je nedostupný. Vysoká je  170 centimetrů, má štíhlou postavu, snědý oválný obličej, hnědé kaštanové  vlasy dlouhé na ramena a  hnědé oči.

Oblečena byla v červené zimní bundě,  hnědé  mikině s kapucí a kožíškem. Na hlavě měla zelenou kšiltovku se svítivými pruhy na stranách, modré džíny,  hnědé semišové boty se svítivě zelenými tkaničkami. U sebe měla školní batoh tmavomodré barvy, na kterém byly znaky bílých květin.

Veškeré poznatky k pohřešovaným můžete sdělit na telefonní linku 158.