Podle informací Kladenského deníku měl sice chlapec v poslední době trochu problémy se školní docházkou, nicméně žádné velké obtíže s ním ve škole neřešili a dokonce už byl přijat na střední školu. Jestli tedy chlapec řeší nějaké své osobní problémy, je otázkou. Doma totiž zanechal dopis na rozloučenou. V každém případě policie žádá o pomoc při pátrání po něm.

Dne 16. května v odpoledních hodinách oznámil otec na policejní služebnu, že pohřešuje svého mladistvého syna Pavla M., narozeného 16.4.2004, kterého naposledy viděl dne 16. 5. v 06.00 hodin v místě jejich současného bydliště ve Velvarech, ulice U Cukrovaru 236 v okrese Kladno. V odpoledních hodinách otec zjistil, že syn ponechal doma dopis na rozloučenou. Dle otce nemá syn žádné výchovné problémy a nikdy nebyl pohřešován. Rodiče se obávají, aby se syn nepokusil o sebevraždu.

Chlapec je zdánlivého věku cca 15 let, hubené postavy, vysoký zhruba 182 cm. Má oválný obličej, hnědé oči, vlnité hnědočerné, krátce střižené vlasy. Nosí výrazné dioptrické brýle. Na sobě měl zateplenou mikinu tmavozelené až khaki barvy, džíny - modré nebo béžové barvy a sportovní boty zn. Nike modré barvy

Policie vyzývá veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešovaném chlapci. "Pokud někdo z občanů zaznamenal pohyb pohřešovaného nebo měl k jeho osobě jakékoliv informace, zavolejte je na linku 158 nebo oznamte na nejbližší policejní služebnu anebo na službu kriminální policie a vyšetřování 974 873 371," žádají policisté. Není vyloučeno, že pohřešovaný se pohybuje i mimo okres Kladno.

Kladenští psovodi mají nové kolegy, Dericka a Janka.
Kladenští psovodi mají nové kolegy, Dericka a Janka
Ilustrační foto.
V kladenském bytě hořelo od nabíječky, dva lidi odvezla sanita
Muž se rozhodl prodat plot ve sběrně, ten ale nebyl jeho.
Muž se rozhodl prodat plot ve sběrně, ten ale nebyl jeho