Příchozí měli příležitost ochutnat i specialitu michelinských kuchyní – šnečí kaviár a šnečí jatýrka a další šnečí speciality. Dále belgické hranolky, hmyz na talíři, zážitkové burgry, smile waffle, quesadillu, los churros, krokodýlí maso, rolovanou zmrzlinu, burgry, kubánský sandwich, sushi, Tostadas, jamajské kuře Jerk, uzenou trhanou kachnu, paellu, piva z malých pivovarů, domácí gurmet popcorn, srílanské speciality, chilli pasty, vegan burgr, žabí stehýnka, japonské polévky a další delikatesy.

Pětice odvážných se zúčastnila soutěže v pojídání chilli papriček. Šampionem závodu, který si poradil jako první i s nejpálivější paprikou na světě – Carolinou Reaper, se stal Petr Macoun ze Slaného.

Kulinářským svátkem provázel návštěvníky moderátor Aleš Švarc z Radia Relax.