Natáčelo se zde totiž propagační video kalendáře projektu 4.kolo, ve kterém proti sobě v ringu stanuli právě hendikepovaní a milovníci bojového sportu. Všechen výtěžek z prodeje kalendáře pro nadcházející rok bude věnován na podporu Speciální pečovatelské služby Kladno (SPS Kladno), která potřebným poskytuje čtyřiadvacetihodinovou péči v jejich domovech.

Ze sportovců diváci uvidí Honzu Homolku, Petra Kučeru a Jana Korce. Video by se mělo na internetu objevit koncem září. Od října si pak budou lidé moci koupit jedinečný kalendář. Jedním z prodejních míst bude také SKS Arena Kladno.

„Na tomto našem projektu se ukazuje, že lidé k sobě nemají daleko. Stačí jen ta správná energie," uvedla vozíčkářka Kristina Pochmanová ze Speciální pečovatelské služby Kladno. Kristina také namalovala scénář scénky. „Nápady byly různé. Chceme trochu i šokovat. Natáčení šlo jako po másle. Video bude dlouhé zhruba minutu a půl. Lidé by v něm měli vidět legraci a také nadsázku. Ukazujeme, že vozíčkáři se nebojí udělat si ze sebe srandu. A kluci z SKS Areny se nebojí konfrontace s námi," dodala Kristina Pochmanová.

Jednou z hereček, která se odvážně pouštěla do bojových scén, byla i Mirka Enny Šindelářová z Kladna. „Bylo to super. Nijak jsem se nepřipravovala. Trému nemám, už jsem hrála kompars v filmu a také jsem účinkovala v dokumentech. Natáčení bylo v pohodě, velice ráda jsem se ho zúčastnila," zhodnotila Mirka Enny.

Honza Homolka a Petr Kučera natáčení zhodnotili téměř stejně: „Paráda." „Měli jsme základní rámec a tady jsme ho napasovali na prostor, časovou linku a proveditelnost. Všichni aktéři nás překvapili," zhodnotil Honza Homolka.

„Jsou úžasní. Naše světy se protínají, ale lišíme se tím, že my chceme, ovšem oni musí. Já si můžu říct: dneska se mi nechce na trénink, tak na něj nepůjdu. To oni nemohou. Klobouk dolů před tím, co vše dokáží," vyjádřil se Petr Kučera.

Natáčení se konalo v restauraci u domu kultury. „S naší podporou může SPS Kladno opět počítat v rámci tohoto i dalších projektů. Jsme pyšní na to, že můžeme pomoci. Lhostejnost je největší lidská slabost a to se nikoho z nás v domě kultury netýká," uvedl Michal Muláček, manažer domu kultury i restaurace.